Vi som utvecklat ProduktKollen

ProduktKollen är en fullservicetjänst från ProduktKollen AB. Vi har utvecklat digitala tjänster till byggbranschen sedan 1998 och har också skapat ProduktKollens föregångare, VGV-systemet. ProduktKollens kontor ligger i Skövde och våra kunder finns i hela Sverige.

Du får fullservice

ProduktKollen är en fullservicetjänst, något som bland annat betyder att du får en personlig handläggare. Din handläggare lägger upp projektet i tjänsten och meddelar dig när byggvarudeklarationer, säkerhetsdatablad, miljöintyg och andra dokument finns tillgängliga.

Vi som utvecklat ProduktKollen

Medarbetarna som gör jobbet åt dig

Din handläggare gör grovjobbet ända från projektering till slutbesiktning. Du har en kontaktperson som förser dig med alla dokument du behöver.

Jan Olof Jansson
VD, Projektansvarig
jan@produktkollen.se
0500 - 41 11 78
0708 - 41 65 70


Maria Eselböck
Dokument- och miljöansvarig
maria@produktkollen.se
073 - 422 22 32


Specialister på dokumentation för byggnader

Erfarenheten från VGV-systemet har gett oss ovärderliga insikter om dokumentation av byggnader. Under årens lopp har vi ansvarat för dokumentation åt kommuner, myndigheter samt stora och små byggföretag. Vi förser dem med dokumentation som ökar lönsamheten i projekten.

ProduktKollen AB ligger i framkant när det gäller nya tekniska lösningar. Vi vill även ge dig förstklassig service. Våra handläggares uppgift är att göra ditt arbete enkelt.

Specialister på dokumentation för byggindustrin